Veletržní příloha deníku Hospodářské noviny

Detail pořadatele

CIRQUEON Centrum pro nový cirkus

Vlastislavova 603/11
140 00 Praha 4 - Nusle
Tel:
Web: www.cirqueon.cz

Akce:

Proběhlé akce

CIRKOPOLIS

11.2. - 17.2.2024

czePraha - různá místa Mezinárodní festival současných inovativních představení nového cirkusu. Profesionální, často provokativní ale i zábavné projekty s přesahem do současného tance, fyzického, vizuálního divadla a žánrů současné hudební scény.

CIRKOPOLIS

12.2. - 18.2.2023

czePraha - Palác Akropolis, Divadlo Ponec, Kasárna Karlín Mezinárodní festival současných inovativních představení nového cirkusu. Profesionální, často provokativní ale i zábavné projekty s přesahem do současného tance, fyzického, vizuálního divadla a žánrů současné hudební scény.

CIRKOPOLIS

13.2. - 18.2.2022

czePraha - Palác Akropolis, Divadlo Ponec, NOD Mezinárodní festival současných inovativních představení nového cirkusu. Profesionální, často provokativní ale i zábavné projekty s přesahem do současného tance, fyzického, vizuálního divadla a žánrů současné hudební scény.

CIRKOPOLIS

7.6. - 11.6.2021

czePraha - Kasárna Karlín Mezinárodní festival současných inovativních představení nového cirkusu. Profesionální, často provokativní ale i zábavné projekty s přesahem do současného tance, fyzického, vizuálního divadla a žánrů současné hudební scény.