Podle oborů
Výpis oboru: Potraviny a zařízení pro potravinářský průmysl, gastronomie
Předchozí ( Strana 7 / 46 ) Další
SIGEP
19.1. - 23.1.2019
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
20.1. - 24.1.2018
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
21.1. - 25.1.2017
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
23.1. - 27.1.2016
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
17.1. - 21.1.2015
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
18.1. - 22.1.2014
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
19.1. - 23.1.2013
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIGEP
21.1. - 25.1.2012
Rimini Mezinárodní veletrh tradičních výrobců zmrzliny, pekařských výrobků a cukrovinek
SIEMA
17.10. - 19.10.2023
Casablanca Mezinárodní veletrh a konference pro potravinářský a obalový průmysl. Společně s veletrhem SIEMA FOODEXPO.
SIEMA
15.3. - 17.3.2022
Casablanca Mezinárodní veletrh a konference pro potravinářský, nápojový a obalový průmysl
SIAL PARIS *Podporovaná oficiální účast ČR*
19.10. - 23.10.2024
Paříž - Nord Villepinte Světový potravinářský veletrh